پرکن مایعات اتوماتیک

دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک دارای قابلیت پرکردن مایعات رقیق و غلیظ می باشد.سیستم دستگاه به صورت اتوماتیک و بدون دخالت دست می باشد.این گونه ماشین الات امکان نصب میزانتظار در ابتدا و انتهای خط را دارند.

همچنین می توان دربگذار،دربند و لیبل زن در طول مسیر نصب کرد.

قابلیت نصب نازل از 2 الی 10 عدد می باشد.سیستم کنترلی دستگاه پی ال سی بوده.

برای مایعات رقیق از پمپ و برای مواد غلیظ و خمیری شکل از سیستم پرکن سیلندر پیستونی استفاده میکند.

مشاهده دستگاه پرکن مایعات شرکت قزل صنعت آریا

 

انواع دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک

دستگاه پرکن مایعات تمام اتوماتیک یکی از تجهیزات فوق العاده مهم برای صنایعی است که فرآیند بسته‌بندی محصولات مایع را انجام می‌دهند. این دستگاه به‌عنوان یک ستون اساسی در کارخانه‌ها واحدهای تولید دارویی، غذایی و بهداشتی محسوب می‌شود.

پرکن مایعات اتوماتیک یک دستگاه صنعتی است که برای پر کردن انواع مایعات غلیظ و رقیق مانند روغن‌ها، شیرینی‌ها، شامپوها، آب معدنی و موارد مشابه در بطری‌ها و بسته‌بندی‌های مختلف مانند ظروف پلاستیکی، شیشه‌ای و فلزی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

این دستگاه‌ها به صورت اتوماتیک یا نیمه‌اتوماتیک عمل می‌کنند و معمولاً از سیستم‌های مکانیکی یا پنوماتیکی برای پر کردن دقیق مایعات استفاده می‌کنند.یکی از دستگاه های اتوماتیک پرکاربرد دستگاه پرکن مایعات چهار نازله می باشد که از طریق این لینک می توانید با این دستگاه و مشخصات آن بیشتر آشنا شوید.

از ویژگی‌های این دستگاه پرکن مایعات تمام اتوماتیک به شکل خطی و طولی، قابلیت پرکردن مختلف انواع بسته‌بندی‌ها، دقت پر کردن، سرعت تولید، امکان تنظیم حجم پر شده و وجود سیستم‌های کنترلی برای مانیتورینگ و تنظیم فرآیند پرکن اشاره کرد.

با توجه به اینکه این دستگاه‌ها شکل خطی و طولی دارند و برای پرکردن مایعات در بطری‌ها و بسته‌بندی‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند، نیاز به فضای بزرگتر در کارخانه‌ها و کارگاه‌ها دارند تا از ترتیب و تنظیم دستگاه‌ها به صورت خطی و ایجاد خطوط تولیدی مناسب برای این دستگاه‌ها پیروی شود.

مایعات از لحاظ میزان چگالی و ویسکوزیته، تفاوت قابل توجهی با یکدیگر دارند. آن ها به دو دسته کلی تقسیم می شوند که عبارتند از: مایعات رقیق و غلیظ. همانطور که مشخص است مایعات غلیظ، چگالی و ویسکوزیته بالاتری نسبت به مایعات رقیق دارند. هر چه چگالی مایعی بیشتر باشد، یعنی رسیدن به حالت جاری و روان برایش دشوار تر خواهد بود. لازم به ذکر است که برای مایعات با چگالی مختلف، دستگاه های پرکن مایعات (liquid filing machine) متفاوتی طراحی می شوند. دستگاه پرکن مایعات برای پر کردن و بسته بندی مایعات غلیظ و رقیق به کار برده می شود. یکی از پرکاربرد ترین دستگاه های پرکن مایعات، مدل اتوماتیک آن می باشد. زیرا کار با این دستگاه با سهولت صورت می گیرد و تمام مراحل پر کردن و بسته بندی، بدون نیاز به اپراتور و کاملا اتوماتیک انجام می شود. بنابراین از لحاظ بهداشتی بسیار مطمئن بوده و می توان برای پر کردن ظروف محصولات غذایی و بهداشتی اعم از: آبمیوه، نوشابه، شیر، دوغ، شربت های سرماخوردگی، دارو های مایع و… از آن بهره برد. دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک، در کارخانه ها و تولیدی های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه از نظر قیمتی نسبت به نوع نیمه اتوماتیک و دستی، گران تر می باشد.

پرکن مایعات اتوماتیک

چگونگی عملکرد دستگاه پرکن مایعات

بطورکلی نحوه کار دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک برای مایعات غلیظ و رقیق، با یکدیگر تفاوتی ندارد و فقط یک عامل، باعث ایجاد تفاوتی اندک در عملکرد دستگاه می شود. همانطور که گفته شد، مایعات رقیق، به راحتی جاری می شوند. در نتیجه دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک برای پر کردن و بسته بندی مایعات رقیق، از نیروی جاذبه آن ها کمک می گیرد. در حالی که پرکن مایعات اتوماتیک برای پر کردن مایعات غلیظ، باید از یک نیروی خارجی استفاده کند تا مایعات به راحتی در ظروف بسته بندی وارد شوند. اگر قصد دارید که یک دستگاه پر کن مایعات اتوماتیک خریداری کنید، باید به رقیق یا غلیظ بودن تولیدات خود توجه داشته باشید. مثلا محصولاتی مانند عسل، مایع ظرفشویی یا دستشویی و… جزو محصولات غلیظ به حساب می آیند. ولی محصولاتی مثل آبمیوه و آب معدنی جزو مایعات رقیق می باشند. جالب است بدانید پرکن مایعات اتوماتیک که برای مایعات رقیق طراحی شده اند، برای پر کردن مایعات نیمه غلیظ نیز به کار برده می شوند. ولی دستگاه پرکن مایعات غلیظ برای پر کردن مایعات رقیق، کاربرد ندارد.

 

مزایا پرکن اتوماتیک مایعات

  • بالا رفتن دقت: همانطور که می دانید، اگر پر کردن مایعات به شکل دستی انجام شود، امکان دارد که خطاهایی در این امر رخ دهد که عبارتند از: عدم رعایت مساوات در مقدار مایعات وارد شده به بطری ها یا ظروف موردنظر. در نتیجه برای تولید محصولاتی که ظرفیت مشخصی دارند، بهتر است از دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک استفاده کنید تا مشتریان از دقت و کیفیت محصولات شما، رضایت کامل داشته باشند.
  • پر کردن مایعات به سادگی صورت می گیرد: پر کردن ظروف از یک سری از محصولات مثل: نوشیدنی های گازدار، مواد بهداشتی و اسیدی به سختی صورت می گیرد. ولی استفاده از یک پرکن مایعات اتوماتیک، این عمل را آسان خواهد کرد.
  • در زمان تولید صرفه جویی می شود: وقتی که حجم تولیدات شما بالا باشد، یکی از فاکتور های مهم در جلوگیری از مشکلات مختلف، مدیریت زمان است. هر چه تعداد نازل های دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک، بیشتر باشد، سرعت کار بالاتر می رود.
  • عدم نیاز به اپراتور: همانطور ک گفته شد، کار با این دستگاه بدون نیاز به اپراتور صورت می گیرد. در نتیجه از لحاظ بهداشتی، مطمئن تر خواهد بود و احتمال ورود آلودگی به محصولات نزدیک به صفر است.

شرکت قزل صنعت آریا، طراحی و ساخت انواع دستگاه پرکن مایعات  اتوماتیک را انجام می دهد. شما می توانید برای خرید این دستگاه، با مشاوران مجموعه، تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *