دستگاه صنعتی

ساخت پرکن مایعات

آموزش ساخت پرکن مایعات

 

قزل صنعت آریا امکان مشاوره ی قبل از خرید را برای خریداران خود فراهم کرده تا آن ها را متوجه کند که با توجه به نیاز های تولید خود،از جمله تعداد تولید، نوع تولید ، ماده تولیدی نیاز به چه دستگاهی با چه امکاناتی دارند و با ساخت و تهیه کل دستگاه یا حتی قسمت هایی از دستگاه به مشتریانی که مقداری دید فنی دارند کمک میکند که دستگاه خود را با کمترین هزینه در این شرایط اقتصادی بسازند.با توجه به شرایط ساخت دستگاه پرکن مایعات ، اصلی ترین قسمت دستگاه ، نازل های پرکن می باشد.که بعد از مشاوره امکان ساخت و ارسال ان برای سراسر کشور وجود دارد.

این نازل ها برای کارکرد مناسب  و راحت تر با سری های متفاوت جهت پرکردن انواع بطری با دهانه های متفاوت ساخته می شود و نازل ها در دو نوع اتصال شیلنگی و کلمپی قابل ساخت می باشد قسمت های آب بند نازل ها از قطعات استاندارد موجود در بازار استفاده شده تا در صورت نیاز به تعویض امکان خرید جنس در تمامی نقاط کشور باشد.

حال به بررسی 3 نوع از دستگاه های پرکن می پردازیم

1_پرکن سیلندرپیستونی نیمه اتوماتیک

2_پرکن ثقلی یا پرکن جاذبه ای

3_پرکن پمپی

 

ساخت دستگاه پرکن سیلندر پیستونی:

 

پرکن سیلندر پیستونی:

قطعات اصلی این دستگاه عبارتند از:

  • نازل پرکن
  • مخرن
  • سیلندر و پیستون
  • شیر سه راهی
  • سیستم متحرک

پرکن سیلندر پیستونی براساس عمل کشش مواد به داخل سیلندر و خروج از ان عمل می کند این دستگاه دارای یک مخزن می باشد که براساس نیاز مشتری ، مخزن با حجم های متفاوت و بر اساس نیاز تک جداره و 2 جداره ساخته شود. معمولا از مخازن دو جداره زمانی در ساخت دستگاه پرکن مایعات استفاده می شود که گرم کردن ماده به پرکردن ، سرعت عمل می دهد. تمامی این دستگاه ها در زیر مخزن نیاز به یک شیر سه راهی و یک عملگرد دارند که یک بار مواد را از درون مخزن به داخل سیلندر و بار دیگر از داخل سیلندر به داخل نازل و سپس از دستگاه خارج کند.

قسمت دیگر سیلندر و پیستون دستگاه پرکن هست که دارای قسمت های زیر میباشد:

  • درپوش
  • سیلندر
  • پیستون
  • جک پنوماتیک

برای سیلندر از لوله های بدون درز استیل استفاده می کنیم. این قطعه کاملا شبیه یک سرنگ کار میکند مواد در زمان عقب رفتن پیستون توسط شیر سه راهی از داخل مخزن وارد سیلندر شده و سپس شیر سه راهی تغییر حالت داده و پیستون رو به جلو حرکت کرده و مواد از داخل سیلندر وارد نازل و سپس از ان خارج می شود این سیلندرها با توجه به حجم و دقت مورد نیاز مشتری طراحی و ساخته می شود که در مقاله ای دیگر برای شما  اماده می شود.

تغییر حجم در یک سیلندر ثابت توسط سنسورهایی که بر روی جک پنوماتیک نصب شده با تغییر مکان انها صورت می پذیرد. جک در مرحله مکش تا جایی به عقب حرکت میکند که پیستون ، سنسور روی جک را حس کرده و تا انجا مکش ادامه دارد با این کار شما می توانید با یک سیلندر 500 سی سی مقدار مواد را بین 50 الی 500 سی سی جابجا کنید.

تمامی این دستگاه ها با سیستم پی ال سی کنترل شده و امکان حالت دستی و اتوماتیک را دارند

 

ساخت پرکن های ثقلی یا پرکن های جاذبه ای

 

در این نوع پرکن ها همان طور که از نامشان مشخص هست ، مایع براساس نیروی وزن به سمت پایین حرکت میکند. این نوع پرکن را بر دو حالت تایمری و لودسلی می توان ساخت در نوع اول زمانی جهت پرکردن مواد در داخل ظروف در نظر می گیرند در این حالت مخزن همیشه باید در یک سطح ثابت قرار گیرند در غیر این صورت محاسبات مربوط به زمان کلا بهم میریزد در این نوع بعد از زمان طی شده تایمر به شیر برقی فرمان داده و نازل دستگاه پرکن مسیر جریان را بسته این دستگاه دقت مناسبی ندارد و از طرف قزل صنعت آریا پیشنهاد نمی شود .

در نوع بعدی که با لودسل کنترل می شود که نیاز به سطح  ثابت نداریم و بر اساس وزن مایع جریان قطع می شود.

 

ساخت پرکن های پمپی

دستگاه پرکن مایعات پمپیمانند دستگاه های ثقلی و جاذبه ای بوده ولی به وسیله فشار ایجاد شده توسط پمپ ، عمل پر کردن را با سرعت بالاتری انجام می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *